Raspisana potraga za jednim licem, pretresi u Banjaluci i Istočnom Sarajevu

16.05.2020. 11:32
1
IZVOR: Srna

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo je potragu za jednim licem koji se direktno dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo Slaviše Ćuluma, izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Miljanovićeva je navela da je jutros, pod nadzorom republičkog javnog tužioca, nastavljen uviđaj na licu mjesta, u naselju Dragočaj kod Banjaluke gdje je izvršeno ovo krivično djelo.

-Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske vrše pregled šireg područja.
U okviru ove istrage u toku su pretresi na 13 lokacija koje koristi osam lica na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva- istakla je Miljanovićeva.

Ona je podsjetila da je privedeno više lica koja se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Ćuluma i nad njima je u toku kriminalistička obrada.

Na lokalnom seoskom putu u naselju Dragočaj juče je iz zasjede ubijen Slaviša Ćulum, koji je prije mjesec dana izašao iz zatvora u Foči.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Istraga 17.05.2020. 14:02
    Za IS ste u pravu, ovde sve trebate preroviti da nadjete krivca, usput ce te naci i zene koje prodaju laznu ljubav(prostitutke), drogu i politicare..
    A glavnog krivca trzite kod vas...
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    22h 31m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    19h 3m
    4
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    21h 47m
    0
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    17h 25m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    13h 57m
    0