Расписана потрага за три лица из Србије у вези са паљевином возила

24.01.2023. 14:42
1
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево су, предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали три лица која се доводе у везу са извршењем кривичног дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“, а у вези са догађајем који се десио данас око 4.30 часова, када је пријављено да у Улици Јована Дучића гори путнички аутомобил, те да су ватром оштећена још три возила.

- Полицијски службеници су радом на терену дошли до сазнања да се у везу са наведеним дјелом могу довести три лица, Д. J, М. Н. и М. Н, држављани Републике Србије, те је за истима расписана потрага - саопштили су из Полицијске управе Источно Сарајево.

Из ПУ Источно Сарајево наводе да се под надзором Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву предузимају даље мјере и радње са циљем документовања поменутог кривичног дјела.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Кримо-град 24.01.2023. 14:58
    Чуј из Србије?!
    Добро је да нису мигранти, хахаха хахаха!
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Опљачкан стан у Источној Илиџи Опљачкан стан у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 52m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 7m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 58m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 25m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 17m
    0