Расвијетљено више кривичних дјела на подручју Источног Новог Сарајева

21.04.2021. 11:40
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево, расвијетлили су више кривичних дјела „Крађа“, од чега једна крађа путничког аутомобила и више кривичних дјела „Оштећење и одузимање туђе ствари“ почињених на подручју општине Источно Ново Сарајево, те су дана 19. 4. 2021. године лишили слободе извршиоца.

Лице Е.А. из Источне Илиџе се сумњичи да је дана 17. 4. 2021. године отуђило више артикала из трговинске радње у улици Спасовданска, општина Источно Ново Сарајево, те току ноћи 17/18. 4. 2021. године са паркинг простора у улици Спасовданска, отуђио путнички аутомобил, којим је у улици Петра Кочића, општина Источно Ново Сарајево, слетило са коловоза, чиме је на аутомобилу наступила материјална штета.

Поред наведеног, лице се сумњичи да је дана 19. 4. 2021. године у улици Спасовданска отуђило више артикала из трговинске радње, те је у истој улици у стубишту зграде исписало графите, а у улици Хиландарска, општина Источно Ново Сарајево, из хаустора зграде отуђило бицикл.

Отуђени путнички аутомобил и бицикл су пронађени и враћени власницима, а након документовања предмета притив Е.А. биће поднесен извјештај за почињена кривична дјела Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора Кошаркаши „Славије“ у суботу дочекују „Спартак“ из Приједора
Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
Најчитаније
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    19h 10m
    3
  • Грађани траже помоћ због змија
    15h 22m
    0
  • Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
    23h 12m
    0
  • Почиње нови систем фискализације у Српској
    22h 10m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    4h 39m
    0