РБ ЛАБ – лабораторија у којој је здравље пацијената у сигурним рукама!

11.04.2023. 15:06
0
ИЗВОР: katera.news

"Здравље је највеће богатство“, својевремено је рекао Цицерон, а његова изрека пробудила је жељу у нама да пацијентима понудимо мјесто, на којем ће њихово здравље бити у сигурним рукама. Такво мјесто је управо РБ ЛАБ.

Свједоци смо да се у болести савременог доба убраја анемија или малокрвност, када говоримо о поремећајима физиолошких функција крви. Имајући то у виду РБ ЛАБ, у оквиру пакета за контролу крви, нуди вам Fe у серуму, TIBC, UIBC + гратис крвну слику.

Поред пакета за контролу крви, својим пацијентима нудимо пакет минералограм укљућујући лабораторијске претраге, које имају за циљ да идентификују количину есенцијалних и токсичних минерала у тијелу.

Задатак хемостазе је заустављање крварења из повријеђеног, те спречавање губитка крви из неповријеђеног крвног суда. Један од процеса хемостазе је и коагулација крви.

Прије него што се одлучите за ову врсту лабораторијских анализа, провјерите да ли имате симптоме поремећаја коагулације, а то су:

-учестало крварење из носа;

-појава модрица;

-хладни прсти на екстремитетима;

Контолишите превентивно своје здравље, јер превенција је кључ квалитетног здравља, а ми вам нудимо и превентивни (основни) пакет лабораторијских анализа по приступачним цијенама. За оне којима су потребне детаљније анализе ту је и макси пакет лабораторијских анализа, који садржи 20 анализа.

Како нам је ваше здравље на првом мјесту, жељели смо да спојимо лијепо и корисно и нашим пацијентима омогућили смо налазе који су готови истог дана.

Нудимо вам сигурност, прецизност и тачност када су у питању све врсте микробиолошких анализа, које можете урадити у нашој лабораторији.

Своје лабораторијске претраге урадите у квалитетно опремљеној РБ лабораторији, са искусним, професионалним и поузданим стручњацима!

Наш мото ,,КВАЛИТЕТ ЈЕ НА ПРВОМ МЈЕСТУ“.

Слика

Ваш РБ ЛАБ тим!

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Потврђена оптужница против два мушкарца због наношења тјелесних повреда у Палама Потврђена оптужница против два мушкарца због наношења тјелесних повреда у Палама
Почињу "Дани руског филма за дјецу" у Палама Почињу "Дани руског филма за дјецу" у Палама
Током једночасовне обуставе саобраћаја малишани кредама цртали по путу (ФОТО) Током једночасовне обуставе саобраћаја малишани кредама цртали по путу (ФОТО)
Најчитаније
 • "Дани тикве" окупили велики број излагача и посјетилаца (ФОТО)
  10h 52m
  0
 • Највећу тикву узгојила Бојанa Милановић из Пријепоља
  10h 26m
  0
 • Активан хуманитарни број 17092 за нашу Магдалену!
  15h 9m
  0
 • Свете мученице Вера, Нада и Љубав и мајка им Софија
  16h 26m
  0
 • Тијела тројице Срба убијених у Бањској предата породицама
  10h 18m
  1