RB LAB – laboratorija u kojoj je zdravlje pacijenata u sigurnim rukama!

11.04.2023. 15:06
0
IZVOR: katera.news

"Zdravlje je najveće bogatstvo“, svojevremeno je rekao Ciceron, a njegova izreka probudila je želju u nama da pacijentima ponudimo mjesto, na kojem će njihovo zdravlje biti u sigurnim rukama. Takvo mjesto je upravo RB LAB.

Svjedoci smo da se u bolesti savremenog doba ubraja anemija ili malokrvnost, kada govorimo o poremećajima fizioloških funkcija krvi. Imajući to u vidu RB LAB, u okviru paketa za kontrolu krvi, nudi vam Fe u serumu, TIBC, UIBC + gratis krvnu sliku.

Pored paketa za kontrolu krvi, svojim pacijentima nudimo paket mineralogram ukljućujući laboratorijske pretrage, koje imaju za cilj da identifikuju količinu esencijalnih i toksičnih minerala u tijelu.

Zadatak hemostaze je zaustavljanje krvarenja iz povrijeđenog, te sprečavanje gubitka krvi iz nepovrijeđenog krvnog suda. Jedan od procesa hemostaze je i koagulacija krvi.

Prije nego što se odlučite za ovu vrstu laboratorijskih analiza, provjerite da li imate simptome poremećaja koagulacije, a to su:

-učestalo krvarenje iz nosa;

-pojava modrica;

-hladni prsti na ekstremitetima;

Kontolišite preventivno svoje zdravlje, jer prevencija je ključ kvalitetnog zdravlja, a mi vam nudimo i preventivni (osnovni) paket laboratorijskih analiza po pristupačnim cijenama. Za one kojima su potrebne detaljnije analize tu je i maksi paket laboratorijskih analiza, koji sadrži 20 analiza.

Kako nam je vaše zdravlje na prvom mjestu, željeli smo da spojimo lijepo i korisno i našim pacijentima omogućili smo nalaze koji su gotovi istog dana.

Nudimo vam sigurnost, preciznost i tačnost kada su u pitanju sve vrste mikrobioloških analiza, koje možete uraditi u našoj laboratoriji.

Svoje laboratorijske pretrage uradite u kvalitetno opremljenoj RB laboratoriji, sa iskusnim, profesionalnim i pouzdanim stručnjacima!

Naš moto ,,KVALITET JE NA PRVOM MJESTU“.

Slika

Vaš RB LAB tim!

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pale: Oko 300 mališana u defileu povodom Dana planete zemlje Pale: Oko 300 mališana u defileu povodom Dana planete zemlje
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    4h 46m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    22h 29m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    16h 46m
    5
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    23h 44m
    0
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    18h 20m
    0