Регионално такмичење Црвеног крста у пружању прве помоћи

23.05.2022. 17:45
0
ИЗВОР: srna.rs

Екипа подмлатка Црвеног крста општине Соколац освојила је прво мјесто на данашњем регионалном такмичењу у пружању прве помоћи, друго мјесто је освојила екипа са Пала, а треће екипа из Источног Новог Сарајева.

Организатори су рекли Срни да је прво мјесто припало екипи Црвеног крста Соколац и у конкуренцији омладине, друго мјесто у истој конкуренцији припало је екипи општине Рогатица, а треће екипи са Пала.

Секретар Градске организације Црвеног крста Источно Сарајево Милан Симанић навео је новинарима да је данас Организација Црвеног крста општине Соколац била домаћин 25. регионалног такмичења у пружању прве помоћи, на којем је учестовало осам екипа у категоријама подмладак и омладина.

Симанић је изразио захвалност Црвеном крсту општине Соколац, који је био успјешан домаћин након шест година паузе у раду и двије године паузе због ковида.

- Веома смо срећни јер је ово једно од најљепших такмичења које спроводи Црвени крст Републике Српске - нагласио је Симанић и додао да ова хуманитарна организација организује и такмичење "Мисли-мине" и "Познавање покрета Црвеног крста".

Он је истакао да првопласирана екипа стиче право учешћа на републичком такмичењу које ће бити одржано 28. маја на Палама. 

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: У недјељу освештање спомен-обиљежја за 97 равногораца Соколац: У недјељу освештање спомен-обиљежја за 97 равногораца
Митрополит Хризостом у суботу служи у цркви у Жљебовима Митрополит Хризостом у суботу служи у цркви у Жљебовима
Сезона гријања у Сокоцу почиње сутра увече Сезона гријања у Сокоцу почиње сутра увече
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 52m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 54m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    18h 6m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    20h 57m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 51m
    0