Регоје: Морамо гледати како најбоље да изађемо из кризе

06.11.2023. 17:35
1
ИЗВОР: sport.dc

Тренер Славије, Бојан Регоје, честитао је Фамосу на побједи у градском дербију 2:0, те изразио своје незадовољно прије свега начином на који су примљени голови, поготово први.

- Честитам Фамосу на побједу. Моје виђење је да смо ми прво полувријеме контролисали утакмицу. Имали смо ту шансу, зицер 1 на 1 да поведемо, нисмо повели и онда се кренула увлачити нервоза. Примамо онда гол, не знам како да га опишем, ситуација из које не смију да се примају голови. Онда нам се додатно увукла нервоза и примамо гол гдје тројица наших играча стоје у шеснаестерцу, а противнички један и ту је утакмица била завршена, каже Бојан Регоје, а онда истиче колико је тешко гањати резултат на овако тешком терену, против екипе која добро стоји назад.

- Тешко је гањати, свакако, на оваквом терену, времену и против екипе која игра на домаћем терену и позади има три јако висока играча. Таква игра им је одговарала и лагано су затворили утакмицу - рекао је Регоје.

Славија је у тешкој позицији, нису очекивали пред почетак сезоне да ће бити ту гдје су сада, а у госте им долази Омарска.

- Наша криза се наставља, морамо гледати како да на најбољи начин изађемо из кризе. Гледаћемо да баш утакмица против Омарске то буде. Момке ћемо покушати максимално да одморимо и припремимо и даћемо све од себе да добијемо ту утакмицу - додао је Регоје.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ja 06.11.2023. 18:11
    Tražite pare od Dodika,kada može finansirati svoje kukuruzaše iz laktaša može makar koju desetiny hiljada km dati i Slaviji
Повезане вијести
Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу
Станић: Задовољство је поново бити у Славији Станић: Задовољство је поново бити у Славији
Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    21h 9m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    22h 20m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    23h 46m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    23h 51m
    0
  • Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
    4h 0m
    0