Regoje: Moramo gledati kako najbolje da izađemo iz krize

06.11.2023. 17:35
1
IZVOR: sport.dc

Trener Slavije, Bojan Regoje, čestitao je Famosu na pobjedi u gradskom derbiju 2:0, te izrazio svoje nezadovoljno prije svega načinom na koji su primljeni golovi, pogotovo prvi.

- Čestitam Famosu na pobjedu. Moje viđenje je da smo mi prvo poluvrijeme kontrolisali utakmicu. Imali smo tu šansu, zicer 1 na 1 da povedemo, nismo poveli i onda se krenula uvlačiti nervoza. Primamo onda gol, ne znam kako da ga opišem, situacija iz koje ne smiju da se primaju golovi. Onda nam se dodatno uvukla nervoza i primamo gol gdje trojica naših igrača stoje u šesnaestercu, a protivnički jedan i tu je utakmica bila završena, kaže Bojan Regoje, a onda ističe koliko je teško ganjati rezultat na ovako teškom terenu, protiv ekipe koja dobro stoji nazad.

- Teško je ganjati, svakako, na ovakvom terenu, vremenu i protiv ekipe koja igra na domaćem terenu i pozadi ima tri jako visoka igrača. Takva igra im je odgovarala i lagano su zatvorili utakmicu - rekao je Regoje.

Slavija je u teškoj poziciji, nisu očekivali pred početak sezone da će biti tu gdje su sada, a u goste im dolazi Omarska.

- Naša kriza se nastavlja, moramo gledati kako da na najbolji način izađemo iz krize. Gledaćemo da baš utakmica protiv Omarske to bude. Momke ćemo pokušati maksimalno da odmorimo i pripremimo i daćemo sve od sebe da dobijemo tu utakmicu - dodao je Regoje.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Ja 06.11.2023. 18:11
    Tražite pare od Dodika,kada može finansirati svoje kukuruzaše iz laktaša može makar koju desetiny hiljada km dati i Slaviji
Povezane vijesti
Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu Stanić: Jedna od kvalitetnijih utakmica u proljećnom dijelu
Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji Stanić: Zadovoljstvo je ponovo biti u Slaviji
Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda Slavija na krilima Erića i Gojkovića do tri važna boda
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    3h 45m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    3h 9m
    0
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    17h 53m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    3h 3m
    0
  • U nedjelju guslarsko veče u Palama
    23h 30m
    2