Републичко квиз такмичење „Познавање покрета Црвеног крста“ сутра у Палама

26.12.2022. 10:45
0
ИЗВОР: katera.news

Црвени крст Републике Српске организује Републичко квиз такмичење „Познавање покрета Црвеног крста“ сутра од 11.00 часова у просторијама зграде ЦКРС у Палама, Улица Добровољних давалаца крви 10.

- Већ 21 годину успјешно организујемо Републичко квиз такмичење „Познавање покрета Црвеног крста“ што представља популаран метод едукације младих о познавању покрета Црвеног крста – саопштили су из Црвеног крста Републике Српске.

Како су најавили из Црвеног крста Републике Српске, на такмичењу ће учествовати девет екипа, побједника са претходно одржаних регионалних такмичења из познавања покрета Црвеног крста.

Верификација екипа и регистрација гостију одржаће се од 10.15 до 10.45 часова, након чега слиједи такмичарски дио. Проглашење побједника и додјела награда планирана је у 13.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике
Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи Акција добровољног даривања крви у петак у Фочи
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 16m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    14h 30m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    12h 20m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    15h 35m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    10h 18m
    0