Резултати анкете: Седмодневно затварање добар потез власти

31.03.2021. 14:16
0
ИЗВОР: Катера

Портал Катера је од 21. до 28. марта, почев од дана кад је Кризни штаб Републике Српске донио одлуку о затварању угоститељских објеката за исхрану и пиће, фризерских салона, базена, велнес центара, скијалишта и трговачких центара, спровео онлајн анкету на тему: Да ли је седмодневно затварање добар потез Кризног штаба Републике Српске?

У анкети је учествовало 1696 испитаника, од чега се њих 1045 или 61,6 одсто од укупног броја испитаника изјаснило да је седмодневно затварање добар или позитиван потез Кризног штаба Републике Српске.

Укупно 616 испитаника или 36,3 одсто од укупног броја учесника у анкети се изјаснило да је седмодневно затварање негативан потез Кризног штаба Републике Српске. Преосталих 35 испитаника или 2,1 одсто учесника у анкети се изјаснило да их ова тема не занима.

Анкету смо покренули како бисмо сазнали шта ви, као наши читаоци и пратиоци портала, грађани Источног Сарајева и Републике Српске, мислите о раду Кризног штаба Републике Српске у вријеме пандемије вируса корона и њиховим одлукама, да ли су те одлуке корисне или штетне за оне који раде у наведеним дјелатностима, чији рад се обуставља у наредних седам дана.

Ови резултати анкете нам показују да већина наших пратилаца и читалаца портала, а који су учествовали у наведеној анкети, поштује мјере које прописује Кризни штаб Републике Српске, као и мјере које слиједе општински кризни штабови.

Коментари 0
Повезане вијести
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    50m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 59m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 4m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 47m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    12h 1m
    0