Rezultati ankete: Sedmodnevno zatvaranje dobar potez vlasti

31.03.2021. 14:16
0
IZVOR: Katera

Portal Katera je od 21. do 28. marta, počev od dana kad je Krizni štab Republike Srpske donio odluku o zatvaranju ugostiteljskih objekata za ishranu i piće, frizerskih salona, bazena, velnes centara, skijališta i trgovačkih centara, sproveo onlajn anketu na temu: Da li je sedmodnevno zatvaranje dobar potez Kriznog štaba Republike Srpske?

U anketi je učestvovalo 1696 ispitanika, od čega se njih 1045 ili 61,6 odsto od ukupnog broja ispitanika izjasnilo da je sedmodnevno zatvaranje dobar ili pozitivan potez Kriznog štaba Republike Srpske.

Ukupno 616 ispitanika ili 36,3 odsto od ukupnog broja učesnika u anketi se izjasnilo da je sedmodnevno zatvaranje negativan potez Kriznog štaba Republike Srpske. Preostalih 35 ispitanika ili 2,1 odsto učesnika u anketi se izjasnilo da ih ova tema ne zanima.

Anketu smo pokrenuli kako bismo saznali šta vi, kao naši čitaoci i pratioci portala, građani Istočnog Sarajeva i Republike Srpske, mislite o radu Kriznog štaba Republike Srpske u vrijeme pandemije virusa korona i njihovim odlukama, da li su te odluke korisne ili štetne za one koji rade u navedenim djelatnostima, čiji rad se obustavlja u narednih sedam dana.

Ovi rezultati ankete nam pokazuju da većina naših pratilaca i čitalaca portala, a koji su učestvovali u navedenoj anketi, poštuje mjere koje propisuje Krizni štab Republike Srpske, kao i mjere koje slijede opštinski krizni štabovi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 22m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    22h 55m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 21m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    21h 34m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 3m
    4