Родитељи напустили три бебе у посљедњих седам година

04.06.2024. 17:26
0
ИЗВОР: Танјуг

Беба пронађена раније ове године у торби за куповину у источном Лондону је треће дијете које су исти родитељи напустили у сличним околностима у посљедњих седам година, саопштила је данас британска полиција.

Дјевојчицу, по имену Елса, пронашла је једна особа у јануару, док је шетала свог пса у близини прометне раскрснице у округу Њухам, саопштила је полиција.

ДНК тестови су открили да је Елса сестра друге двије бебе које су такође биле напуштене у истом подручју, преноси Ројтерс.

Хари, прва беба, пронађен је у парку у Њухаму у септембру 2017. године, а у јануару 2019. још једну бебу, по имену Роман, пронашли су људи који су шетали псе на игралишту за дјецу.

Детаљи случаја објављени су данас, након што је судија породичног суда у источном Лондону рекао да је ова прича од јавног интереса и дао дозволу BBC-ја и ПА медија да објаве о вези између троје напуштене деце.

BBC је пренио да су старија дјеца у међувремену усвојена, док се Елса, за коју се процјењује да је рођена само сат времена прије него што је напуштена, налази у хранитељској породици.

-Ово је значајна вијест и наш рад се фокусира на покушаје да лоцирамо мајку и пружимо јој подршку - саопштио је детектив Џејмс Хам.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска богатија за 30 беба Српска богатија за 30 беба
Српска богатија за 25 беба Српска богатија за 25 беба
Град богатији за дјевојчицу Град богатији за дјевојчицу
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 14m
    0
  • Слани мафини
    13h 35m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 30m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 24m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 53m
    0