Roditelji napustili tri bebe u posljednjih sedam godina

04.06.2024. 17:26
0
IZVOR: Tanjug

Beba pronađena ranije ove godine u torbi za kupovinu u istočnom Londonu je treće dijete koje su isti roditelji napustili u sličnim okolnostima u posljednjih sedam godina, saopštila je danas britanska policija.

Djevojčicu, po imenu Elsa, pronašla je jedna osoba u januaru, dok je šetala svog psa u blizini prometne raskrsnice u okrugu Njuham, saopštila je policija.

DNK testovi su otkrili da je Elsa sestra druge dvije bebe koje su takođe bile napuštene u istom području, prenosi Rojters.

Hari, prva beba, pronađen je u parku u Njuhamu u septembru 2017. godine, a u januaru 2019. još jednu bebu, po imenu Roman, pronašli su ljudi koji su šetali pse na igralištu za djecu.

Detalji slučaja objavljeni su danas, nakon što je sudija porodičnog suda u istočnom Londonu rekao da je ova priča od javnog interesa i dao dozvolu BBC-ja i PA medija da objave o vezi između troje napuštene dece.

BBC je prenio da su starija djeca u međuvremenu usvojena, dok se Elsa, za koju se procjenjuje da je rođena samo sat vremena prije nego što je napuštena, nalazi u hraniteljskoj porodici.

-Ovo je značajna vijest i naš rad se fokusira na pokušaje da lociramo majku i pružimo joj podršku - saopštio je detektiv Džejms Ham.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 30 beba Srpska bogatija za 30 beba
Srpska bogatija za 25 beba Srpska bogatija za 25 beba
Grad bogatiji za djevojčicu Grad bogatiji za djevojčicu
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    6h 10m
    0
  • Slani mafini
    15h 31m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    17h 26m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    15h 20m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    9h 49m
    3