Рођендански поклони за 15 породица и удружења поводом 15 година ТОТАЛ ТВ-а у БиХ

28.12.2022. 17:11
0
ИЗВОР: katera.news

Тотал ТВ  је сервис који већ 15 година својим садржајима доноси радост и узбуђење у домове широм Босне и Херцеговине. Током ових 15 година Тотал ТВ породица кроз године је расла, те достигла врло импресивне бројеве када је у питању број корисника.  Овај раст не би био могућ без континуираног развоја и подршке партнера Тотал ТВ широм БиХ, који брину да корисници Тотал ТВ 24 сата дневно, током цијеле седмице уживају у садржајима.

Обиљежавање 15. рођендана ТОТАЛ ТВ није могло проћи без друштвено одговорних акција и подршке локалним заједницама, традицији коју Тотал ТВ његује.  Ове године је Тотал ТВ одабрао 15 корисника – породица и удружења, којима је помоћ најпотребнија и обрадовао их са 15 посебних рођенданских поклона. Њима су, уз бесплатну једногодишњу претплату на Тотал ТВ, уручени и ТВ пријемници, захваљујући којима ће лакше и једноставније уживати у свим садржајима, али и унаприједити услове живота и рада.

- Ове године обиљежавамо 15. рођендан, а нашу радост желимо подијелити са нашим корисницима за које смо тим поводом припремили низ активности и акција. Дио нашег рођенданског славља била је и ова акција у којој смо уљепшали празнике грађанима, али и удружењима, којима је помоћ најпотребнија те им омогућили да задовољнији и сретнији дочекају Нову годину - кажу нам у Тотал ТВ уз напомену да је њихова брига о локалној заједници континуирана.

Поклони су уручени у Бихаћу, Високом, Источном Сарајеву, Бањалуци, Грачаници, Билећој, Бужиму, Требињу, Котор Вароши, Дервенти, Зворнику, Чапљини, Градишци и Невесињу.

Тотал ТВ је 15. рођендан прославио посебним понудама за кориснике, те организацијом низа дружења за  суграђане, на којима су се могли упознати са свим погодностима које Тотал ТВ нуди, новим садржајима и унапређењима сервиса, али и  опустити уз музичке и друге забавне садржаје за све генерације.

Тотал ТВ прати најсавременије технолошке трендове, те настоји својим корисницима увијек дати додатне бенефите. ЕОН ТВ платформа и ЕОН апликација, доступна за све Тотал ТВ кориснике, нуди посебан смарт ТВ доживљај и бројне функционалности прилагодене потребама наших корисника, те богату видеотеку, која је ексклузивно саставни дио Тотал ТВ понуде. 

Коментари за ову вијест су искључени.
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    17h 8m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    15h 22m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    13h 12m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    5h 37m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    16h 27m
    0