Рогатица: Вртић "Бамби" почео са радом, до 1. јуна упис још 30 малишана

22.05.2020. 10:00
0
ИЗВОР: СРНА

Јавна предшколска установа дјечији вртић "Бамби" из Рогатице почела је са радом, а до 1. јуна у ову установу треба да буде примљено још 30 малишана који ће бити распоређени у три групе, рекла је данас директор вртића Наташа Дувњак.

Она је навела да ће дјеца бити распоређена у једну јасличку и двије вртићке групе, а уколико буде више заитересованих, послије 1. јуна, биће формирана и четврта група јер обданиште располаже са више просторија.

Дувњакова је истакла да су првог дана рада, 18. маја, имали у контроли општинску санитарну инспекцију, јер су сви запослени у обавези да носе радне мантиле, заштитне маске, а извршена је и дезинфекција просторија и опреме.

Према њеним ријечима, сви запослени морају се придржавати свих мјера према препорукама Института за јавно здравство Републике Српске, а биће обављено и тестирање свих запослених.

Јавна предшколска установа дјечији вртић "Бамби" запошљава 10 радника.

Коментари 0
Повезане вијести
Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 12m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 26m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 33m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 21m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 3m
    0