Шаљивим плакатима подсјетили да ни годину дана од избора није формирана власт

07.10.2019. 09:51
0
ИЗВОР: klix.ba

Прошло је тачно 365 дана од одржавања Општих избора 2018. године. Ни то није било довољно времена да политичари на нивоу БиХ и федералном нивоу договоре формирање нове власти.

Поводом годишњице новог неуспјеха особа које су изабрали грађани Босне и Херцеговине, непознате особе синоћ су у центру Сарајева полијепили плакате са интересантним садржајем.

“Све је исто, само владе нема…”, “#ВладоФалиш”, “Влада – not available in your country”,Error 404: Vijeće ministara not found”,“Ево већ је јесен, а тебе још нема”, неке су од порука.

Изругивање политичарима у БиХ, њиховим празним обећањима и свакодневним препуцавањима очито је једино што је преостало грађанима, тачније групи особа која се сјетила 7. октобра 2018. године и годишњице неформирања власти.

Када ће грађани добити нове функционере на јавним функцијама и даље се не зна. Година дана је обиљежена условљавањем и пропалим договорима, а посљедње обећање дао је лидер СДА Бакир Изетбеговић уз наду да више неће бити условљавања.

– Вјерујем да ће бити до краја мјесеца договорено јер имамо приближене крајње ставове – казао је предсједник СДА.

На ту изјаву реаговао је Милорад Додик (СНСД) казавши да Изетбеговић изјавама забавља јавност.

– Чујем да је изјавио да ће се реализовати споразум, па како. Рок за тај споразум је прошао 5. септембра. Он забавља јавност својим изјавама – поручио је.

Коментари 0
Повезане вијести
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    12h 16m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    14h 3m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    13h 3m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    9h 43m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    9h 1m
    0