Саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима

10.10.2021. 09:55
0
ИЗВОР: Катера

Због неповољних временских услова, мокрих и клизавих коловоза, те повећане опасности од одрона земље и камења на коловоз, неопходна је максимално опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу.

У котлинама и дуж ријечних токова, скреће се пажња на мјестимично смањену видљивост због магле, саопштено је из АМС Републике Српске.

Због одржавања спортске манифестације-квалификационе бициклистичке трке доћи ће до забране саобраћаја, у складу са предвиђеним распоредом трка, у више улица општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, трасом регионалног пута преко Требевића и територијом општине Пале ка Јасику, Тријангли и Јахорини.

У временском периоду од 9.40 до 10.45 часова на подручју биће забрањен саобраћај у улицама Спасовданска, Касиндолског батаљона, Колубарска, Јована Дучића, Стефана Немање, Војводе Радомира Путника, Друге сарајевске бригаде и улице 4. августа.

Истог дана у времену од 10.30 до 11.00 часова подручје истих општина у улицама Иве Андрића, Војводе Радомира Путника до раскрснице са улицом Вука Караџића, а затим улица Војводе Радомира Путника раскрсница Враца, Регионални пут P1-5101 до раскрснице Јасик у времену од 10.30 до 15.45 часова, као и улице Цара Душана и дио улице Вука Караџића од бензинске пумпе „Топекс“ до кружног тока тј. раскрснице са улицом Војводе Радомира Путника, надаље у времену од 10.30 до 15.00, дионица регионалног пута P1-5101 од раскрснице Јасик до раскрснице са улицом Цара Душана, на подручју општине Источно Ново Сарајево и дионица регионалног пута P1-5101 од раскрснице Јасик, раскрсница Триангла до Јахорине у времену 14.30 до 17.00 часова.

Такође, комплетан паркинг код нове спортске дворане биће затворен за саобраћај због припреме стартног мјеста, наводи се на сајту Општине Источно Ново Сарајево.

Због извођења минерских радова на дионици магистралног пута М-I 114 граница РС/ФБиХ (Лапишница)-Љубогошта, на каменолому у мјесту Хан Дервента, извршиће се привремена обустава саобраћаја, сутра 11.10.2021. године, у времену од 12,00 до 16,00 часова, у интервалима 30 минута обуставе и 10 минута пропуштања саобраћаја, у једном, евентуално у два интервала.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    17h 29m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    17h 0m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    13h 16m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    17h 23m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    9h 11m
    2