Saobraćaj se odvija po mokrim i klizavim kolovozima

10.10.2021. 09:55
0
IZVOR: Katera

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova, mokrih i klizavih kolovoza, te povećane opasnosti od odrona zemlje i kamenja na kolovoz, neophodna je maksimalno oprezna vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu.

U kotlinama i duž riječnih tokova, skreće se pažnja na mjestimično smanjenu vidljivost zbog magle, saopšteno je iz AMS Republike Srpske.

Zbog održavanja sportske manifestacije-kvalifikacione biciklističke trke doći će do zabrane saobraćaja, u skladu sa predviđenim rasporedom trka, u više ulica opština Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, trasom regionalnog puta preko Trebevića i teritorijom opštine Pale ka Jasiku, Trijangli i Jahorini.

U vremenskom periodu od 9.40 do 10.45 časova na području biće zabranjen saobraćaj u ulicama Spasovdanska, Kasindolskog bataljona, Kolubarska, Jovana Dučića, Stefana Nemanje, Vojvode Radomira Putnika, Druge sarajevske brigade i ulice 4. avgusta.

Istog dana u vremenu od 10.30 do 11.00 časova područje istih opština u ulicama Ive Andrića, Vojvode Radomira Putnika do raskrsnice sa ulicom Vuka Karadžića, a zatim ulica Vojvode Radomira Putnika raskrsnica Vraca, Regionalni put P1-5101 do raskrsnice Jasik u vremenu od 10.30 do 15.45 časova, kao i ulice Cara Dušana i dio ulice Vuka Karadžića od benzinske pumpe „Topeks“ do kružnog toka tj. raskrsnice sa ulicom Vojvode Radomira Putnika, nadalje u vremenu od 10.30 do 15.00, dionica regionalnog puta P1-5101 od raskrsnice Jasik do raskrsnice sa ulicom Cara Dušana, na području opštine Istočno Novo Sarajevo i dionica regionalnog puta P1-5101 od raskrsnice Jasik, raskrsnica Triangla do Jahorine u vremenu 14.30 do 17.00 časova.

Takođe, kompletan parking kod nove sportske dvorane biće zatvoren za saobraćaj zbog pripreme startnog mjesta, navodi se na sajtu Opštine Istočno Novo Sarajevo.

Zbog izvođenja minerskih radova na dionici magistralnog puta M-I 114 granica RS/FBiH (Lapišnica)-Ljubogošta, na kamenolomu u mjestu Han Derventa, izvršiće se privremena obustava saobraćaja, sutra 11.10.2021. godine, u vremenu od 12,00 do 16,00 časova, u intervalima 30 minuta obustave i 10 minuta propuštanja saobraćaja, u jednom, eventualno u dva intervala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
Privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu Privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 33m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 6m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 58m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 6m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 3m
    0