Сарадња два бренда довела до креирања приручника за труднице и новопечене маме

07.10.2022. 15:28
0
ИЗВОР: katera.news

У посљедњих неколико мјесеци Аида Олевић Маљевић, главна и одговорна уредница магазина „Љепота и Здравље“ и Оливера Лопатић, главна уредница портала „Mamacom&ja“ разговарале су о сарадњи двије куће, која је у октобру и реализована.

Магазин „Љепота и Здравље“ успјешно послује већ 15 година са истом посвећеношћу и љубављу, пружајући својим читаоцима информације о здравом животу, смјернице о љепоти и доносећи савјете стручњака за превенцију психофизичког здравља.

Портал „Mamacom&ja“ своје пословање базира на онлајн едукативним садржајима за труднице и маме, залажући се за правовремену едукацију, освјешћивање одговорности и позивање на системске друштвене промјене, са крајњим циљем помоћи и подршке будућим мамама и породиљама.

Поменута сарадња довела је до креирањем потпуно нове вриједности за читатељке оба бренда, креирањем подстицајног приручника за труднице и новопечене маме, који излази три пута годишње уз „Љепоту и Здравље“. Вођене сазнањем да свака нова мама пролази повремено кроз потешкоће при прилагођавању свом новом животу и да се бори са осјећајем усамљености, ауторке садржајно предочавају свакој да није сама, обједињујући стручне смјернице за превазилажење потешкоћа, као и подсјетник да временом постаје све боље и љепше.

- Наша заједничка мисија је да креирамо садржај који његује женску интиуцију у периоду трудноће и постартума, акцентирајући важност досљедног ажурирања приоритета сходно новим улогама и ослушкивање својих потреба, уз дозволу себи на грешку и прилику да у новим околностима, уз стручне садржаје, постанемо боља верзија себе - нагласиле су уреднице приликом најављивања првог броја, који се на киосцима може наћи од овог октобра.

Ако трагате за заиста аутентичним штивом које се односи на подршку женама, те се желите информисати о будућим активностима и пројектима, сада је право вријеме да је посјетите адресе www.mamacomja.com и www.ljepotaizdravlje.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Поврће богато гвожђем, идеално за све оне који не једу месо Поврће богато гвожђем, идеално за све оне који не једу месо
Српска богатија за 24 бебе Српска богатија за 24 бебе
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    20h 21m
    2
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    4h 57m
    0
  • Данас Марковдан
    8h 39m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    4h 13m
    0
  • Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
    2h 53m
    0