Сарадња са Универзитетом примијењених наука Горње Аустрије

15.04.2020. 13:29
0
ИЗВОР: СРНА

Матична библиотека Источно Сарајево потписала је уговор о сарадњи са Универзитетом примијењених наука Горње Аустрије, који подразумијева сарадњу у области образовања, што ће бити конкретизовано одређеним пројектима и промоцијом, објављено је на званичној страници Матичне библиотеке.

У саопштењу се наводи да је Универзитет примијењених наука Горње Аустрије један од водећих у тој земљи, са 12 одсто међународних студената.

Има кампусе у четири града - Линц, Велс, Стеyр и Хагенберг, а сваки од њих је специјализован за другу област, као што је информатика, комуникација и медији, инжењеринг, менаџмент, медицински инжењеринг и примијењене науке.

Постоји 57 студијских програма на њемачком језику и 10 на енглеском. Око 400 истраживачких пројеката је тренутно у прогресу.

Заинтересованим корисницима биће на услузи бесплатне базе за истраживања и усавршавања на линку https://www.annualreviews.org/action/showPublications, додаје се у саопштењу Матичне библиотеке Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Кулић разговарао са кинеском делегацијом о сарадњи Кулић разговарао са кинеском делегацијом о сарадњи
Меморандум о сарадњи Универзитетских болница из Фоче и Истанбула Меморандум о сарадњи Универзитетских болница из Фоче и Истанбула
Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања Сарадња Звезде и Славије: Један од највећих тренутака за 116 година постојања
Најчитаније
  • Сјећање на доктора и планинара Јова Елчића (ФОТО)
    20h 37m
    2
  • Мајор Коста Тодоровић – Легенда о српском храбром срцу
    8h 12m
    0
  • Домаћи посни брускети
    8h 45m
    0
  • Ухапшен Сокочанин због сумње да је бацио бомбу у двориште куће
    4h 3m
    2
  • Лице тешко повријеђено у саобраћајној незгоди код Рогатице
    6h 11m
    0