Saradnja sa Univerzitetom primijenjenih nauka Gornje Austrije

15.04.2020. 13:29
0
IZVOR: SRNA

Matična biblioteka Istočno Sarajevo potpisala je ugovor o saradnji sa Univerzitetom primijenjenih nauka Gornje Austrije, koji podrazumijeva saradnju u oblasti obrazovanja, što će biti konkretizovano određenim projektima i promocijom, objavljeno je na zvaničnoj stranici Matične biblioteke.

U saopštenju se navodi da je Univerzitet primijenjenih nauka Gornje Austrije jedan od vodećih u toj zemlji, sa 12 odsto međunarodnih studenata.

Ima kampuse u četiri grada - Linc, Vels, Steyr i Hagenberg, a svaki od njih je specijalizovan za drugu oblast, kao što je informatika, komunikacija i mediji, inženjering, menadžment, medicinski inženjering i primijenjene nauke.

Postoji 57 studijskih programa na njemačkom jeziku i 10 na engleskom. Oko 400 istraživačkih projekata je trenutno u progresu.

Zainteresovanim korisnicima biće na usluzi besplatne baze za istraživanja i usavršavanja na linku https://www.annualreviews.org/action/showPublications, dodaje se u saopštenju Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kulić razgovarao sa kineskom delegacijom o saradnji Kulić razgovarao sa kineskom delegacijom o saradnji
Memorandum o saradnji Univerzitetskih bolnica iz Foče i Istanbula Memorandum o saradnji Univerzitetskih bolnica iz Foče i Istanbula
Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja Saradnja Zvezde i Slavije: Jedan od najvećih trenutaka za 116 godina postojanja
Najčitanije
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    22h 32m
    2
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    10h 7m
    0
  • Domaći posni brusketi
    10h 40m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    5h 58m
    3
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    8h 6m
    0