Шаровић: СДС ће са БОРС-ом усагласити ставове о иницијативи

25.07.2020. 17:14
1
ИЗВОР: Катера

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да ће ова странка усагласити ставове са Борачком организацијом Републике Српске /БОРС/ о иницијативи о накнадама послницима првог сазива Народне скупштине.

Шаровић је појаснио да је кроз данашње консултације са БОРС-ом констатовано да иницијатива о накнадама, прије свега посланицима првог сазива Народне скупштине, коју су недавно потписале парламентарне странке није усаглашена са БОРС-ом како је то презентовано на састанку са политичким партијама, саопштено је из СДС-а.

- Због тога ћемо са Борачком организацијом РС на састанку, у понедјељак 27. јула, усагласити заједничке ставове, укључујући подршку Српске демократске странке закључцима БОРС-а који се односе на побољшање материјалног статуса демобилисаних бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца – нагласио је Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Kojekude 25.07.2020. 18:44
    Ne zna se šta je jadnije. Il' što ste to pokušali il' što se sad vadite. Ko biva niste znali. Jadni vi. Neko VAS prevario.
Повезане вијести
Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва Трагедија у породици Мирка Шаровића: Супруга пронађена мртва
Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због доласка њихових челника пред Суд БиХ Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због дола...
Остојић још четири године на челу Борачке организације Остојић још четири године на челу Борачке организације
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    16h 7m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    15h 2m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    9h 50m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    10h 56m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    19h 24m
    0