Шаровић: Вјерујем у изборну побједу Драгана Влачића у Источном Новом Сарајеву

11.11.2020. 16:21
4
ИЗВОР: Катера

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић истакао је да у општини Источно Ново Сарајево влада побједничка атмосфера, те да је кандидат СДС-а за начелника ове општине Драган Влачић прави избор за општину.

- Данас сам овдје да подржим и пожелим срећу и кандидату СДС-а за градоначелника Источног Сарајева Мирославу Лучићу. Свима желим пуно успјеха – рекао је Шаровић новинарима.

Слика

Он је додао да се нада да ће град и највећи дио општина предводити управо СДС.

- Вјерујем у оба кандидата. Видимо се у побједи 15. новембра. Срећно! – нагласио је Шаровић.

Кандидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић, такође је пружио подршку кандидату за начелника Источног Новог Сарајева Драгану Влачићу истакнувши да је убијеђен да је дошао крај осмогодишњој владавини СНСД-а на овој општини.

- Убијеђен сам да ћемо од 16. новембра имати свог начелника, господина Влачића. Сигуран сам да ћемо сарађивати. Вјерујем да ће и кандидати за одборнике постићи изузетан резултат, да ће многи од њих бити у одборничким клупама Источног Новог Сарајева и да ће ме подржавати у доношењу одлука које су важне за развој града и ове општине – истакао је Лучић.

Драган Влачић, кандидат СДС-а за начелника општине Источно Ново Сарајево рекао је да је ситуација у овој општини далеко од доброг и да само њен ужи центар изгледа лијепо.

Слика

- Методом замјена теза ова општинска управа и режим покушава да себи припише изградњу зграда у ужем центру, међутим, за то су заслужни наши суграђани. Они су куповали станове и на основу њихових средстава грађене су зграде. Грађевински лоби је само зарађивао на нашим суграђанима, а општинска управа је често бирала тај лоби умјесто интересе грађана. Зато смо свједоци претварања паркинга у нове грађевинске зоне. – рекао је Влачић.

Он је додао да је тренутна управа општине Источно Ново Сарајево потрошила главни ресурс, бесплатно грађевинско земљиште, које је продато у бесцјење.

Такође, додао је да ова општина треба да крене напријед и да се заустави криминал, корупција и расипничко понашање, који су били главна одлика актуелне власти.

Није се водило рачуна о привреди и улагању у привреду и ако се овако расипнички настави, а вјерујем да неће, доћи ће до нових задужења, а ми желимо да станемо томе у крај. Вјерујем у исправну одлуку наших суграђана. Ово треба да буде општина по мјери свих нас. Треба нам ваша подршка. Заједно можемо све – закључио је Влачић.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    59 14.11.2020. 20:34
    Gdje ga samo nadjoste
  • Generic placeholder image
    knez 13.11.2020. 10:55
    uvijek, uvijek ista priča..
  • Generic placeholder image
    Petar 11.11.2020. 17:22
    Covjek koji nema nijedne mrlje u zivotu je Vlacic. Sigurna pobjeda.
  • Generic placeholder image
    Aleksandar 11.11.2020. 17:20
    Vlačić svakako pobjeđuje, samo naprijed!
Повезане вијести
Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО) Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    3h 33m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    6h 19m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    8h 59m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    5h 52m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    20h 48m
    0