Šarović: Vjerujem u izbornu pobjedu Dragana Vlačića u Istočnom Novom Sarajevu

11.11.2020. 16:21
4
IZVOR: Katera

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović istakao je da u opštini Istočno Novo Sarajevo vlada pobjednička atmosfera, te da je kandidat SDS-a za načelnika ove opštine Dragan Vlačić pravi izbor za opštinu.

- Danas sam ovdje da podržim i poželim sreću i kandidatu SDS-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslavu Lučiću. Svima želim puno uspjeha – rekao je Šarović novinarima.

Slika

On je dodao da se nada da će grad i najveći dio opština predvoditi upravo SDS.

- Vjerujem u oba kandidata. Vidimo se u pobjedi 15. novembra. Srećno! – naglasio je Šarović.

Kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić, takođe je pružio podršku kandidatu za načelnika Istočnog Novog Sarajeva Draganu Vlačiću istaknuvši da je ubijeđen da je došao kraj osmogodišnjoj vladavini SNSD-a na ovoj opštini.

- Ubijeđen sam da ćemo od 16. novembra imati svog načelnika, gospodina Vlačića. Siguran sam da ćemo sarađivati. Vjerujem da će i kandidati za odbornike postići izuzetan rezultat, da će mnogi od njih biti u odborničkim klupama Istočnog Novog Sarajeva i da će me podržavati u donošenju odluka koje su važne za razvoj grada i ove opštine – istakao je Lučić.

Dragan Vlačić, kandidat SDS-a za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo rekao je da je situacija u ovoj opštini daleko od dobrog i da samo njen uži centar izgleda lijepo.

Slika

- Metodom zamjena teza ova opštinska uprava i režim pokušava da sebi pripiše izgradnju zgrada u užem centru, međutim, za to su zaslužni naši sugrađani. Oni su kupovali stanove i na osnovu njihovih sredstava građene su zgrade. Građevinski lobi je samo zarađivao na našim sugrađanima, a opštinska uprava je često birala taj lobi umjesto interese građana. Zato smo svjedoci pretvaranja parkinga u nove građevinske zone. – rekao je Vlačić.

On je dodao da je trenutna uprava opštine Istočno Novo Sarajevo potrošila glavni resurs, besplatno građevinsko zemljište, koje je prodato u bescjenje.

Takođe, dodao je da ova opština treba da krene naprijed i da se zaustavi kriminal, korupcija i rasipničko ponašanje, koji su bili glavna odlika aktuelne vlasti.

Nije se vodilo računa o privredi i ulaganju u privredu i ako se ovako rasipnički nastavi, a vjerujem da neće, doći će do novih zaduženja, a mi želimo da stanemo tome u kraj. Vjerujem u ispravnu odluku naših sugrađana. Ovo treba da bude opština po mjeri svih nas. Treba nam vaša podrška. Zajedno možemo sve – zaključio je Vlačić.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    59 14.11.2020. 20:34
    Gdje ga samo nadjoste
  • Generic placeholder image
    knez 13.11.2020. 10:55
    uvijek, uvijek ista priča..
  • Generic placeholder image
    Petar 11.11.2020. 17:22
    Covjek koji nema nijedne mrlje u zivotu je Vlacic. Sigurna pobjeda.
  • Generic placeholder image
    Aleksandar 11.11.2020. 17:20
    Vlačić svakako pobjeđuje, samo naprijed!
Povezane vijesti
Sutra obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade Sutra obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    19h 5m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    4h 38m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    19h 15m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    4h 44m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    4h 42m
    0