Шаровић: Зашто се Милановићу гаде сви Срби, сем Милорада Додика?

25.09.2022. 11:37
0
ИЗВОР: katera.news

Мирко Шаровић, предсједник СДС-а и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ реагујући на уврједљиве изјаве предсједника Хрватске Зорана Милановића упитао је да ли му се гади да након прославе операције Маестрал три сата банчи са Милорадом Додиком.

- Додика морамо питати зашто је дозволио да један такав србомрзац буде гост код њега на његовом приватном имању? То је неприхватљиво и мораће да то објасни нашој јавности - поручио je Шаровић.

Он је рекао и да је између осталог потпуно јасно и зашто Додик никада није дозволио да се на дневни ред Предсједништва БиХ стави тужба Мркоњић Града против Хрватске, за страшне ратне злочине над цивилима и огромну материјалну штету нанесену овом граду. Интересном пријатељству Додика и Милановића очито ништа није свето.

- Посебна је прича вријеђање Србије и њеног предсједника од стране Милановића, али он треба да зна да ни на који начин не може спријечити Србију да уђе у ЕУ, не може спријечити ни напредак БиХ и Републике Српске, а он нека тјера своје. Ми знамо јасно свој пут - поручио је Шаровић.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 29m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    16h 2m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    15h 43m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    20h 54m
    0
  • У суботу обиљежавање 32 године од злочина у Добровољачкој
    22h 38m
    13