Šarović: Zašto se Milanoviću gade svi Srbi, sem Milorada Dodika?

25.09.2022. 11:37
0
IZVOR: katera.news

Mirko Šarović, predsjednik SDS-a i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH reagujući na uvrjedljive izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića upitao je da li mu se gadi da nakon proslave operacije Maestral tri sata banči sa Miloradom Dodikom.

- Dodika moramo pitati zašto je dozvolio da jedan takav srbomrzac bude gost kod njega na njegovom privatnom imanju? To je neprihvatljivo i moraće da to objasni našoj javnosti - poručio je Šarović.

On je rekao i da je između ostalog potpuno jasno i zašto Dodik nikada nije dozvolio da se na dnevni red Predsjedništva BiH stavi tužba Mrkonjić Grada protiv Hrvatske, za strašne ratne zločine nad civilima i ogromnu materijalnu štetu nanesenu ovom gradu. Interesnom prijateljstvu Dodika i Milanovića očito ništa nije sveto.

- Posebna je priča vrijeđanje Srbije i njenog predsjednika od strane Milanovića, ali on treba da zna da ni na koji način ne može spriječiti Srbiju da uđe u EU, ne može spriječiti ni napredak BiH i Republike Srpske, a on neka tjera svoje. Mi znamo jasno svoj put - poručio je Šarović.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke Miličević: Djelimično riješen problem finansiranja stranke
Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u Miličević: Riješili smo problem ličnih primanja naših zaposlenih u SDS-u
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    8h 58m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 12m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 19m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 7m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    2h 49m
    0