Шаровић: Жртве Козаре неће бити заборављене

04.07.2020. 14:54
0
ИЗВОР: Катера

Народ у Републици Српској и Српска демократска странка никад неће заборавити жртве Козаре и Поткозарја и наставиће традицију сјећања на страдање невиног народа овог краја – казао је Шаровић. поводом обиљежавања годишњице битке на Козари.

Поводом обиљежавања годишњице битке на Козари, Шаровић је нагласио да је Козара симбол српског страдања и отпора, борбе за слободу која је и данас неопходна српском народу на простору БиХ.

-Масовно страдање нашег народа током цијелог прошлог вијека научило нас је да слобода нема цијену и да требамо бити поносни на на све оне који су жртвовали своје животе за слободу и опстанак наше дјеце– истакао је Шаровић

Он је рекао да је Српска демократска странка стала је на браник отаџбине и српског народа 1992. године, изборивши слободу и наш опстанак на вјековним огњиштима. 

-На челу са Војском Републике Српске, Српска демократска странка наставила је одбрану српског народа на простору БиХ, бранећи  српски народ и традицију. СДС најбоље зна колико се народ жртвовао јер је са народом прије 30 година ушао у битку која је резултирала стварањем Републике Српске– закључио је Шаровић.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    19h 27m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    20h 11m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    9h 47m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    13h 51m
    0
  • Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
    19h 55m
    3