Седамнаест медаља за Спарту у Војковићима

25.11.2023. 21:09
1
ИЗВОР: katera.news

У спортској дворани Основне школе "Алекса Шантић" Војковићи, данас је одржан "Куп Источне Илиџе - 3. меморијал Горан Самарџија" у организацији Џудо клуба "Фамос" Источна Илиџа. На такмичењу је наступило 420 такмичара из Словеније, Бугарске и БиХ.

"Спартина" дјеца освојила су укупно 17 медаља, од тога три златне, пет сребрних и девет бронзаних медаља.

Златне медаље освојили су Јаков Глоговац, Јован Кезуновић, Жељана Међо, док су се сребром окитили: Марко Лучић, Матија Сикима, Катарина Кошарац, Јана Шиљ, Анђела Поповић. А бронзом су се морали задовољити: Жељко Лучић, Новак Јањић, Лазар Лучић, Владимир Ивановић, Немања Елез, Адријана Пухало, Анастасија Драговић, Сара Шакић, Миа Мркаја.

- У генералном пласману свих узрасних категорија Џудо клуб "Спарта освојио је треће мјесто,  иако нисмо имали пријављених такмичара у категоријама старијих пионира и пионирки, кадета и кадеткиња - поручили су из из клуба, додајући да су екипу у Војковићима водили тренери Горан и Милош Мијановић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Lopov 25.11.2023. 21:40
    Svaka cas djeci i trenerima a poseban pozdrav za malisu sa tri prsta🥰
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 36m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 32m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 36m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 29m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 26m
    0