Седморо ухапшено због производње и трговине марихуаном

10.10.2023. 13:27
0
ИЗВОР: srna.rs

На територији Србије ухапшено је седам особа због сумње да су трговали марихуаном коју су производили у лабораторијама у Аустрији, Србији и БиХ.

Тужилаштво за организовани криминал саопштило је да су у току претреси на више локација на територији Србије, као и да је у Суботици, у једној од лабораторија, данас пронађено око 500 биљака канабиса у разним фазама раста.

Након вишемјесечног предистражног поступка на територији Србије ухапшене су особе чији су иницијали И.С, Н.З, А.Д, Г.Ч, Р.Д, С.Д. и М.Р, док један осумњичени није пронађен на адреси.

Ова организована криминална група, чији је организатор И.С, је у периоду од средине 2021. до данас неовлашћено производила опојну дрогу марихуану у разним грађевинским објектима - импровизованим лабораторијама, на територији Аустрије, Србије и БиХ.

У законом предвиђеном року полиција ће осумњичене уз кривичну пријаву спровести у Јавно тужилаштво за организовани криминал након чега бити саслушани.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна
Ухапшено 19 лица, у акцији рањен припадник САЈ-а Ухапшено 19 лица, у акцији рањен припадник САЈ-а
Хапшења због обљубе дјеце и порнографије Хапшења због обљубе дјеце и порнографије
Најчитаније
 • Слана бајадера
  13h 0m
  0
 • Злочин у Варварину
  12h 35m
  1
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  5h 37m
  1
 • Учествујте у Катерином ФОТО-КОНКУРСУ и освојите вриједне награде!
  7h 34m
  2
 • Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
  5h 51m
  0