Шеховац: Нећемо одустати од иницијативе за исплату мјесечног борачког додатка

18.04.2023. 19:14
0
ИЗВОР: katera.news

Чланови Скупштине Општинске борачке организације "Илиџански борац" присуствовали су редовној сједници на којој су поред извјештаја о раду са финансијским извјештајем за 2022. годину, плана рада за ову годину, разматрали и одлуку о провођењу избора у овој општинској организацији.

Предсједник Скупштине ОБО Илиџански борац Горан Шеховац рекао је да је циљ данашње сједнице анализирање извјештаја, али и упознавање чланова са даљим плановима.

- Позивамо све наше чланове да изађу на изборе и да изаберемо квалиететан кадар који ће нас представљати – рекао је Шеховац, додајући да ће датум одржавања избора бити накнадно саопштен.

Поворећи о плановима за наредни период Шеховац је истакао да је при крају завршетак централног споменика палим борцима на Вељинама, као и завршетак статуе др Миодрагу Лазићу која ће бити постављена на шеталишту у Источној Илиџи, које и носи име по овом великом човјеку.

- Такође, у плану је и рјешавање статутарних питања бораца. Нећемо одустати од иницијативе за исплату мјесечног борачког додатка за све демобилисане борце у Републици Српској. Тражићемо то од Владе Републике Српске – рекао је Шеховац.

Он је додао да ће захтијевати и повећање инвалиднина породицама погинулих бораца и ратним војним инвалидима, у проценту у којем расте и потрошачка корпа.

Коментари 0
Повезане вијести
Прихваћен споразум о изградњи градске куће у Палама Прихваћен споразум о изградњи градске куће у Палама
Савјет министара ће прогласити Дан жалости у цијелој БиХ Савјет министара ће прогласити Дан жалости у цијелој БиХ
Шеховац: Кавазовићеве изјаве подлијежу кривичној одговорности Шеховац: Кавазовићеве изјаве подлијежу кривичној одговорности
Најчитаније
 • Пријављен мушкарац из Хан Пијеска због клевете на „Фејсбуку“
  12h 47m
  0
 • У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
  14h 20m
  0
 • Милош Црњански - најпоетичнији српски писац, аутор "Сеоба"
  15h 27m
  0
 • Реакција ОБО „Илиџански борац“ на објаву Аднана Рондића
  10h 24m
  0
 • Осумњичени да су крали месо са сточног гробља па га продавали
  10h 55m
  0