Шеховац примио четворицу храбрих полицајаца

01.11.2021. 13:23
1
ИЗВОР: Катера

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац организовао је данас пријем за четири полицијска службеника који су протеклих дана исказали висок степен професионалности, хуманости и храбрости у обављању својих послова.

Он је рекао да су ови полицијски службеници спасили животе људи ризикујући своје сопствене животе, те својом самоиницијативношћу и храброшћу у интервенцијама показали како се обављају полицијски послови и задаци.

Начелник ПУ Источно Сарајево је честитао полицајцима на пожртвованости и храбрости и додао да је поносан што у својим редовима имамо изузетне храбре младе људе, спремне да помажу другима и да часно носе своју униформу.

На пријему су присуствовали полицијски службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево Александар Церовина и Бобан Јоловић, који су 27. октобра у Хиландарској улицу у Источном Сарајеву спасили живот једномјесечне бебе и евакуисали више лица из зграде у којој је горио стан.

Пријему су писуствовали и полицијски службеници Полицијске станице Источна Илиџа Дарко Короман и Незир Ханџић, који су 28. октобра у Источној Илиџи уочили паркиран путнички аутомобил са различитим регистраским ознакама.

За овим лицем је расписана потрага, а приликом интервенције полицијски службеник је задобио тјелесне повреде.

Возач М.С. је лишен слободе, предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и одређен му је притвор за кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Www 01.11.2021. 18:07
    Svaka čast momci, nadam se da ćete biti i nagrađeni, ovako se vraća vjera u policiju, čestitam na hrabrosti, neka vas Bog cuva
Повезане вијести
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Крађа у Палама Крађа у Палама
У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    20h 29m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 25m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    19h 29m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    16h 22m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    18h 19m
    0