Šehovac primio četvoricu hrabrih policajaca

01.11.2021. 13:23
1
IZVOR: Katera

Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac organizovao je danas prijem za četiri policijska službenika koji su proteklih dana iskazali visok stepen profesionalnosti, humanosti i hrabrosti u obavljanju svojih poslova.

On je rekao da su ovi policijski službenici spasili živote ljudi rizikujući svoje sopstvene živote, te svojom samoinicijativnošću i hrabrošću u intervencijama pokazali kako se obavljaju policijski poslovi i zadaci.

Načelnik PU Istočno Sarajevo je čestitao policajcima na požrtvovanosti i hrabrosti i dodao da je ponosan što u svojim redovima imamo izuzetne hrabre mlade ljude, spremne da pomažu drugima i da časno nose svoju uniformu.

Na prijemu su prisustvovali policijski službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo Aleksandar Cerovina i Boban Jolović, koji su 27. oktobra u Hilandarskoj ulicu u Istočnom Sarajevu spasili život jednomjesečne bebe i evakuisali više lica iz zgrade u kojoj je gorio stan.

Prijemu su pisustvovali i policijski službenici Policijske stanice Istočna Ilidža Darko Koroman i Nezir Handžić, koji su 28. oktobra u Istočnoj Ilidži uočili parkiran putnički automobil sa različitim registraskim oznakama.

Za ovim licem je raspisana potraga, a prilikom intervencije policijski službenik je zadobio tjelesne povrede.

Vozač M.S. je lišen slobode, predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i određen mu je pritvor za krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Www 01.11.2021. 18:07
    Svaka čast momci, nadam se da ćete biti i nagrađeni, ovako se vraća vjera u policiju, čestitam na hrabrosti, neka vas Bog cuva
Povezane vijesti
Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola Sankcionisano 55 vozača zbog alkohola
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 23m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 30m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    18h 12m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 50m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 22m
    0