Сигуран НЕТ - ваш штит против вируса

03.04.2024. 15:01
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел услуга Сигуран НЕТ од сада вас штити како на мобилним уређајима тако и на свим осталим уређајима повезаним на интернет у м:тел мрежи. Ова услуга за само 1,17 КМ мјесечно, представља ваш непробојни штит у дигиталном свијету, осигуравајући приватност и сигурност на интернету како вас тако и ваших најмлађих укућана. Без обзира да ли сурфујете, шаљете електронску пошту, обављате финансијске трансакције, проводите вријеме на друштвеним мрежама, или играјући интернет игрице, Сигуран НЕТ пружа врхунску заштиту од онлине пријетњи. Коришћењем услуге Сигуран Нет можете пружити заштиту и другима у својој близин дијељењем свог безбједног интернета активацијом Hot spot опције на ваашем мобилном уређају или путем wi-fi-ja за кориснике фиксног интернета.

Са Сигурним нетом, можете бити потпуно сигурни да ваши лични подаци остају приватни, а ваша интернет активност заштићена. У случају да наиђете на вирус, хакерски напад или било какав нежељени онлајн садржај, Сигуран НЕТ ће вам послати упозорење и блокирати приступ, уз могућност да сами одаберете даљи наставак активности на сопствену одговорност. Овом услугом блокирамо злонамјерне сајтове, спречавамо пхисхинг нападе и обезбјеђујемо енкрипцију ваше интернет везе, чинећи ваше онлине искуство безбрижним и сигурним.

Оно што је посебно значајно је и то да Сигуран НЕТ може бити јако добар и користан алат родитељима у циљу заштите дјеце од непримјереног интернет садржаја.  Активацијом Сигурног Нета добијате приступ корисничком порталу, на којем можете пронаћи детаљне информације и преглед сигурносних инцидената од којих вас је овај сервис заштитио. Поред тога, овај кориснички портал вам даје могућност самосталног управљања интернет садржајима које желите ограничити како за себе тако и за своју дјецу (нпр. приступ свим забавним садржајима типа TikTok, YouTube, Вибер итд), као и одредити евентуалне временске изузетке када ће приступ тим садржајима бити омогућен.

Дигитална писменост одраслих и коришћење савремених алата попут Сигурног Нета, предуслов су за подизање свијести о важности сигурног и одговорног коришћења интернета, заштите најмлађих корисника и одговорног понашања у модерном технолошком окружењу.

Детаљно упутство о коришћењу и активацији услуге Сигуран НЕТ пронађите на линку mtel.ba/siguran-net, а за више информација позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    9h 35m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    8h 30m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    3h 18m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    12h 52m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    4h 24m
    0