Сјајна понуда у м:тел веб-шопу: Телефони на рате већ од 5,29 КМ

11.04.2024. 16:59
0
ИЗВОР: katera.news

Уживајте у прољећу са својим новим телефоном! Препоручујемо вам моделе који плијене пажњу, са одличним могућностима и по приступачним цијенама.

Феноменални Honor X8A не може проћи незапажено – уникатан дизајн, моћни троструки систем камера са чак 100 МП и велики екран са Honor Display Color Calibration технологијом за живописне и реалистичне боје. У м:тел веб-шопу понуди може бити ваш уз мјесечну рату од 5,32 КМ.

Један од сјајних примјера одличног односа квалитета и цијене је изванредни Xiaomi Redmi Note 12. Овај модел са напредним екраном омогућава беспријекоран визуелни доживљај у свему што радите или гледате, а за цјелодневно уживање побринуће се велика батерија са брзим пуњењем. Његова мјесечна рата у веб-шопу је само 5,29 КМ.

Фантастични Galaxy A54 са више него довољно меморије и простора за све апликације и снимке даће вам и много других разлога да буде ваш фаворит. Трострука камера снимиће кристално јасне фотографије а предња камера од 32 МП најбоље селфије. Љубитељи Самсунг уређаја могу га пронаћи у м:тел веб-шопу уз мјесечну рату од 20,03 КМ.

Склопиви Huawei Mate XS 2 је феноменални, елитни модел за све оне који желе да се истакну. Он је спој иновативног дизајна и моћних перформанси са широким прегледом на савршено равном, великом екрану високе резолуције. Разлог више да постанете власник овог јединственог уређаја је што ћете у м:тел понуди на поклон добити и врхунски паметни сат Huawei Watch GT3 Pro, а све то уз мјесечну рату од 69,50 КМ.

Свој нови телефон пронађите у м:тел веб-шопу и спојите га са неком од Претплата тарифа. За више детаља о понуди посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    12h 34m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    11h 29m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 17m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    7h 23m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    15h 51m
    0