Сјећање на Бранислава Гарића трајаће вјечно

26.04.2022. 12:30
0
ИЗВОР: katera.news

Данас се обиљежава 13. годишњица од убиства Браниславa Гарићa, потпредсједника Српске демократске странке који је свирепо убијен на данашњи дан 2009. године.

Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке истакао је да је срамни судски процес против његовог убице показатељ да је правосуђе у Републици Српској још прије 10 година било политички обојено и слијепо на правду и бол породице и пријатеља.

- На нама, члановима СДС је да памтимо Гарићеву истрајност, пожртвованост и визију бољег Добоја и Републике Српске коју је сањао - нагласио је предсједник СДС-а.

Он је додао да ослобађајућа пресуда за убиство Бранислава Гарића представља поруку да постоје недодирљиви у овој земљи и да њихова злодјела може да обрише потез пера неког корумпираног судије  или потплаћеног вјештака.

Бранислав Гарић убијен је из ватреног оружја 26. априла 2009. године око 13.00 у просторијама Општинског одбора СДС-а у Добоју.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у
Пронађено рјешење за плате радника СДС-а Пронађено рјешење за плате радника СДС-а
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 46m
    0
  • Крађа у Палама
    22h 4m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    26m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 31m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 19m
    0