Sjećanje na Branislava Garića trajaće vječno

26.04.2022. 12:30
0
IZVOR: katera.news

Danas se obilježava 13. godišnjica od ubistva Branislava Garića, potpredsjednika Srpske demokratske stranke koji je svirepo ubijen na današnji dan 2009. godine.

Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke istakao je da je sramni sudski proces protiv njegovog ubice pokazatelj da je pravosuđe u Republici Srpskoj još prije 10 godina bilo politički obojeno i slijepo na pravdu i bol porodice i prijatelja.

- Na nama, članovima SDS je da pamtimo Garićevu istrajnost, požrtvovanost i viziju boljeg Doboja i Republike Srpske koju je sanjao - naglasio je predsjednik SDS-a.

On je dodao da oslobađajuća presuda za ubistvo Branislava Garića predstavlja poruku da postoje nedodirljivi u ovoj zemlji i da njihova zlodjela može da obriše potez pera nekog korumpiranog sudije  ili potplaćenog vještaka.

Branislav Garić ubijen je iz vatrenog oružja 26. aprila 2009. godine oko 13.00 u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Doboju.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske Obilježavanje Dana Igmanske brigade Vojske Republike Srpske
U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog U nedjelju molitveni pomen sahranjenim na groblju Rezakovina kod Visokog
Sjećanje na katastrofalne poplave koje su pogodile Srpsku, Srbiju i FBiH Sjećanje na katastrofalne poplave koje su pogodile Srpsku, Srbiju i FBiH
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    18h 21m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    16h 23m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    15h 21m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    15h 16m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    14h 24m
    1