Ски-центар "Равна планина" омогућиће дјеци бесплатно скијање

23.02.2021. 14:42
0
ИЗВОР: СРНА

Предсједник Скупштине општине Пале Дамјан Шкипина потврдио је за Срну да ће Ски-центар "Равна планина" обезбиједити бесплатно скијање дјеци са подручја ове и градских општина Источног Сарајева под истим условима као што су то до сада могли да чине на Јахорини.

- С обзиром на то да је Олимпијски центар 'Јахорина' јуче једнострано и без било каквог образложења раскинуо уговоре о бесплатном коришћењу скијалишта за потребе ученика наших основних и средњих школа, у настојању да пронађемо рјешење, разговарали смо са власником Ски-центра 'Равна планина' Вељком Голијанином и договорили да такав аранжман примијенимо на скијалишту овог центра, под истим условима и на начин како је то од почетка јануара до јуче провођено на скијалишту којим управља Олимпијски центар - рекао је Шкипина.

Он је најавио да ће овакав договор већ сутра бити и формализован, те да ће овдашњи основци и средњошколци од овог викенда моћи да користе погодност бесплатног скијања на скијалишту Ски-центра "Равна планина". 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    22h 17m
    1
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    3h 45m
    5
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    16h 55m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    17h 27m
    0
  • Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
    23h 0m
    0