Скијање за 12 евра

10.03.2020. 11:05
0
ИЗВОР: Srna

Олимпијски центар "Јахорина" позвао је скијаше да искористе мартовско сунце и добре скијашке услове, те да у оквиру доброг акцијског периода скијају за само 12 евра по дану.

Снијег који је падао претходних дана додатно је побољшао услове за скијање и обезбиједио продужетак ски-сезоне за бар још 15 дана, саопштено је из Олимпијског центра.

Мартовски сунчани попусти на Јахорини подразумијевају попусте од 30 и 40 одсто на ски-карте, али и на смјештајне капацитете.

У сарадњи са хотелима "Вучко", "Винтер", "Лавина", "Термаг", "Борд", "Бат", "Два јавора", "Снежна краљица", "Небојша" и "Кристал", те апартмана "Јахорина", "Престиж" и "ВИП Јахорина" од 9. марта Олимијски центар "Јахорина" припремио је попусте на ски-карте и смјештај за све госте уколико се одлуче на боравак и скијање од три или више дана.

Из Олимпијског центра истичу да је на Јахорини ове сезоне, упркос недостатку снијега, забиљежен растући тренд и када је ријеч о броју пролаза, броју скијаша, али и промету.

До сада је скијало готово 250.000 скијаша, остварено је 1.850.000 пролаза, а промет је престигао 8.000.000 КМ и повећан је за готово 30 одсто у односу на претходну годину која је била најуспјешнија по свим параметрима, наводи се у саопштењу.

Из Олимпијског центра "Јахорина" захвалили су скијашима за разумијевање и повјерење, те најавили љето са мноштвом нових садржаја.

Коментари 0
Повезане вијести
Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима Бесплатне карте на Јахорини направиле проблем родитељима и професорима
Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану Трочлана екипа из Источног Сарајева: Трст је остао иза нас, идемо према Торину и Милану
Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота Grand Off-road Tour 2024 – спој незаборавне авантуре и природних љепота
Најчитаније
  • Хавана - торта над тортама
    18h 23m
    2
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 KM
    14h 40m
    1
  • Источна Илиџа: Округли сто о насиљу - Потребно строго санкционисати насилнике
    11h 17m
    1
  • Заборављени коријени: Манастир Липље - Теслић (ВИДЕО)
    17h 31m
    0
  • Данас откривање и освештање споменика “Бели анђео” у Источном Новом Сарајеву
    18h 21m
    0