Skijanje za 12 evra

10.03.2020. 11:05
0
IZVOR: Srna

Olimpijski centar "Jahorina" pozvao je skijaše da iskoriste martovsko sunce i dobre skijaške uslove, te da u okviru dobrog akcijskog perioda skijaju za samo 12 evra po danu.

Snijeg koji je padao prethodnih dana dodatno je poboljšao uslove za skijanje i obezbijedio produžetak ski-sezone za bar još 15 dana, saopšteno je iz Olimpijskog centra.

Martovski sunčani popusti na Jahorini podrazumijevaju popuste od 30 i 40 odsto na ski-karte, ali i na smještajne kapacitete.

U saradnji sa hotelima "Vučko", "Vinter", "Lavina", "Termag", "Bord", "Bat", "Dva javora", "Snežna kraljica", "Nebojša" i "Kristal", te apartmana "Jahorina", "Prestiž" i "VIP Jahorina" od 9. marta Olimijski centar "Jahorina" pripremio je popuste na ski-karte i smještaj za sve goste ukoliko se odluče na boravak i skijanje od tri ili više dana.

Iz Olimpijskog centra ističu da je na Jahorini ove sezone, uprkos nedostatku snijega, zabilježen rastući trend i kada je riječ o broju prolaza, broju skijaša, ali i prometu.

Do sada je skijalo gotovo 250.000 skijaša, ostvareno je 1.850.000 prolaza, a promet je prestigao 8.000.000 KM i povećan je za gotovo 30 odsto u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim parametrima, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" zahvalili su skijašima za razumijevanje i povjerenje, te najavili ljeto sa mnoštvom novih sadržaja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    23h 3m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    8h 36m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    23h 13m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    8h 42m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    8h 40m
    0