Скијаш тешко повријеђен при судару са моторним санкама на Јахорини

22.03.2022. 14:47
6
ИЗВОР: katera.news

Према сазнањима до којих је дошла редакција портала Катера, у петак, 18. марта 2022. године догодила се несрећа на скијашкој стази на Јахорини, у којој је тешке тјелесне повреде задобио скијаш, држављанин Србије.

Према незваничним информацијама, несрећа се догодила тако што је скијаш током скијања ударио у моторне санке Олимпијског центра „Јахорина“, којима је управљао њихов запосленик.

Из Полицијске управе Источно Сарајево су потврдили сазнања портала Катера, рекавши да је овај догађај пријављен надлежној Полицијској станици Јахорина.

- Полицијски службеници изашли су на лице мјеста и извршеним увиђајем констатовали да је наведеног дана на ски стази на подручју Јахорине дошло до контакта између скијаша и возача моторних санки, који је запослен у ОЦ „Јахорина“ и који је том прилком вршио обилазак вертикалног транспорта на ски стази – рекли су из Полицијске управе Источно Сарајево за наш портал.

Повријеђени мушкарац, држављани Републике Србије, је санитетом Хитне помоћи превезен у ЈЗУ Болница „Србија“, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде, након чега је пребачен у Београд на даље лијечење.

Редакција портала Катера је послала упит и-мејлом управи Олимпијског центра „Јахорина“, који до објаве овог текста нису одговорили на наш упит.

Из Полицијске управе Источно Сарајеву су нам рекли да је у току рад на документовању предмета под надзором тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Коментари 6
  • Generic placeholder image
    Paljanin 23.03.2022. 19:17
    Jadni li smo mi kad nam neko ko onaj smotani Ljevnaic vodi Jahorinu. Covjek isfrustriran od svoje visine pa nadalje. Placa medijske nastupe. Tesko nama sa takvima. Sve se zna u lokali a suplja prica moze proci negdje drugo.
  • Generic placeholder image
    voxpopuli 23.03.2022. 08:07
    Ko je kriv pokazat će istraga,i skijaši idu velikim brzinama a koliko znam motorne sanke idu polako i sa zvučnim upozorenjem.
  • Generic placeholder image
    Krle 22.03.2022. 21:21
    Upravo tako, bezposlen lik voziko se malo motornim sankama na skijašoj stazi, na kojoj bi trebalo da važi zabrana upotrebe motornih sanki. Ali kad je uposlenik OC Jahorina, njemu se može oprostiti takav "luksuz". Kakav crni obilazak staze, to je samo jeftin izgovor za nesreću u kojoj je polomljen skijaš i za koju treba odgovarati.
  • Generic placeholder image
    Pale 22.03.2022. 19:49
    OC ćuti, zataškava...standardno, kad treba mlatiti o ciframa tu su prvi, a direktor nikad ne pominje rashode, samo o prihodima priča, a to što posluju u debelom minusu to nikome ništa. Isto ovako njihov radnik satr'o skijaša, oni mule, ćute... Kao da neko uopšte misli pozitivno o Jahorini, misle samo Beograđani i Novosađani koji mu gore pare ostavljaju, ostali, prosječan narod nema pristupa "eliti" jahorinskoj...
  • Generic placeholder image
    el_chupacabra 22.03.2022. 17:44
    Istorijska sezona i po broju povreda
  • Generic placeholder image
    Зорка 22.03.2022. 16:11
    Бахатио се кркан на моторним санкама!
Повезане вијести
У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
ПУ Источно Сарајево: За три мјесеца смањење кривичних дјела за 14 одсто ПУ Источно Сарајево: За три мјесеца смањење кривичних дјела за 14 одсто
Горјела радна машина у Палама Горјела радна машина у Палама
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    10h 41m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    6h 7m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    6h 17m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    6h 22m
    0
  • Српска легализује исплату плате у коверти
    5h 1m
    0