Скупштина БОРС-а касни, поједини делегати остали испред врата

31.05.2022. 12:46
2
ИЗВОР: glassrpske.com

Почетак сједнице Скупштине Борачке организације Републике Српске на којој је најављен избор предсједника те организације касни.

Почетак сједнице био је заказан за 12 часова, а у току је наставак прекинуте сједнице на којој је смијењен предсједник БОРС-а Миломир Савчић.

Испред врата сале у којој се одржава та сједница је обезбјеђење које не допушта појединим делегацијама БОРС-а да уђу у салу.

Радосав Живковић, који тврди да је делегат БОРС-а, испред Борачке организације Пале, наводи да му не дозвољавају да уђе у салу.

- Ово руководство не поштује судске одлуке на основу којих је извршена смјена у нашој Борачкој организацији и именовани су нови делегати. Они зову старе делегате који су им потребни за гласове за смјену Савчића. Они самовољно нама одузимају право да будемо на Скупштини. Ми ћемо због тога тражити правду на суду. Ово је срамота шта се дешава - рекао је Живковић.

Аутор: Маријана Миљић Бјеловук

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Krle 31.05.2022. 23:52
    Tako je Janko, sve go hohštapler, leziljebovići, dezerteri ili borci iz duboke pozadine, koji tokom rata baruta nisu nu mirisali. ali kad se laktati, šurovati sa političkim partjam tu su u prvom redu,da bi sebi obezbjedili duggodišnje funkcije i plate na uštrb istinskih boraca, RVI , pravih patriota.
  • Generic placeholder image
    Јанко 31.05.2022. 14:33
    То руководство БОРС је исто оно криминално, лоповско какво је на сокоцу код Лалића и како је било на Палама код Парађине! Све ухљеби, дезертери, лопови, слуге режима
Повезане вијести
Усвојен извјештај о извршењу буџета, прота Војо добија бисту у Парку великана у Источном Новом Сарајеву Усвојен извјештај о извршењу буџета, прота Војо добија бисту у Парку великана у Источном Н...
"Лидл" стиже у Источну Илиџу "Лидл" стиже у Источну Илиџу
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 31m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 54m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 27m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 24m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 15m
    0