Skupština BORS-a kasni, pojedini delegati ostali ispred vrata

31.05.2022. 12:46
2
IZVOR: glassrpske.com

Početak sjednice Skupštine Boračke organizacije Republike Srpske na kojoj je najavljen izbor predsjednika te organizacije kasni.

Početak sjednice bio je zakazan za 12 časova, a u toku je nastavak prekinute sjednice na kojoj je smijenjen predsjednik BORS-a Milomir Savčić.

Ispred vrata sale u kojoj se održava ta sjednica je obezbjeđenje koje ne dopušta pojedinim delegacijama BORS-a da uđu u salu.

Radosav Živković, koji tvrdi da je delegat BORS-a, ispred Boračke organizacije Pale, navodi da mu ne dozvoljavaju da uđe u salu.

- Ovo rukovodstvo ne poštuje sudske odluke na osnovu kojih je izvršena smjena u našoj Boračkoj organizaciji i imenovani su novi delegati. Oni zovu stare delegate koji su im potrebni za glasove za smjenu Savčića. Oni samovoljno nama oduzimaju pravo da budemo na Skupštini. Mi ćemo zbog toga tražiti pravdu na sudu. Ovo je sramota šta se dešava - rekao je Živković.

Autor: Marijana Miljić Bjelovuk

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  Krle 31.05.2022. 23:52
  Tako je Janko, sve go hohštapler, leziljebovići, dezerteri ili borci iz duboke pozadine, koji tokom rata baruta nisu nu mirisali. ali kad se laktati, šurovati sa političkim partjam tu su u prvom redu,da bi sebi obezbjedili duggodišnje funkcije i plate na uštrb istinskih boraca, RVI , pravih patriota.
 • Generic placeholder image
  Janko 31.05.2022. 14:33
  To rukovodstvo BORS je isto ono kriminalno, lopovsko kakvo je na sokocu kod Lalića i kako je bilo na Palama kod Parađine! Sve uhljebi, dezerteri, lopovi, sluge režima
Povezane vijesti
Održana Prva vanredna sjednica Skupštine opštine Istočna Ilidža Održana Prva vanredna sjednica Skupštine opštine Istočna Ilidža
Gradonačelnik Ćosić izgubio podršku koalicije Gradonačelnik Ćosić izgubio podršku koalicije
Ostojić: „Sarajevo safari“ sa izmišljenom temom i akterima ima za cilj satanizaciju srpskog naroda Ostojić: „Sarajevo safari“ sa izmišljenom temom i akterima ima za cilj satanizaciju srpskog ...
Najčitanije
 • Prije 30 godina formirana legendarna Srpska garda Ilidža (FOTO)
  17h 9m
  0
 • U Sarajevu sin zapalio oca i pobjegao
  8h 23m
  0
 • Služen parastos za poginule borce Srpske garde Ilidža (FOTO)
  14h 7m
  0
 • Više od 200 učesnika na planinarskom sletu na Trebeviću
  10h 30m
  0
 • Zasluženo slavlje "Sokolova" u derbiju
  8h 37m
  0