Skupština BORS-a kasni, pojedini delegati ostali ispred vrata

31.05.2022. 12:46
2
IZVOR: glassrpske.com

Početak sjednice Skupštine Boračke organizacije Republike Srpske na kojoj je najavljen izbor predsjednika te organizacije kasni.

Početak sjednice bio je zakazan za 12 časova, a u toku je nastavak prekinute sjednice na kojoj je smijenjen predsjednik BORS-a Milomir Savčić.

Ispred vrata sale u kojoj se održava ta sjednica je obezbjeđenje koje ne dopušta pojedinim delegacijama BORS-a da uđu u salu.

Radosav Živković, koji tvrdi da je delegat BORS-a, ispred Boračke organizacije Pale, navodi da mu ne dozvoljavaju da uđe u salu.

- Ovo rukovodstvo ne poštuje sudske odluke na osnovu kojih je izvršena smjena u našoj Boračkoj organizaciji i imenovani su novi delegati. Oni zovu stare delegate koji su im potrebni za glasove za smjenu Savčića. Oni samovoljno nama oduzimaju pravo da budemo na Skupštini. Mi ćemo zbog toga tražiti pravdu na sudu. Ovo je sramota šta se dešava - rekao je Živković.

Autor: Marijana Miljić Bjelovuk

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Krle 31.05.2022. 23:52
    Tako je Janko, sve go hohštapler, leziljebovići, dezerteri ili borci iz duboke pozadine, koji tokom rata baruta nisu nu mirisali. ali kad se laktati, šurovati sa političkim partjam tu su u prvom redu,da bi sebi obezbjedili duggodišnje funkcije i plate na uštrb istinskih boraca, RVI , pravih patriota.
  • Generic placeholder image
    Janko 31.05.2022. 14:33
    To rukovodstvo BORS je isto ono kriminalno, lopovsko kakvo je na sokocu kod Lalića i kako je bilo na Palama kod Parađine! Sve uhljebi, dezerteri, lopovi, sluge režima
Povezane vijesti
Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ
Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću
Savjet bezbjednosti UN odbio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju Savjet bezbjednosti UN odbio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    10h 33m
    0
  • Krađa u Palama
    8h 51m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    23h 10m
    2
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    5h 18m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    8h 6m
    0