Шљивић најбољи за крај такмичења на Копаонику

19.04.2021. 21:31
0
ИЗВОР: Sport.dc.net

Паљанин, Марко Шљивић, славио је посљедњег дана такмичења на Копаонику. Наш скијаш је славио у трци слалома, која је истовремено била и јуниорско првенство Србије у слалому.

Шљивић је двије трке прошао са временом 1:26.85, свега три стотинке испред свога репрезентативног колеге, Емира Локмића. Трећи је био Мартон Кекеси из Мађарске са заостатком од 42 стотинке.

Од осталих наших скијаша, Миливоје Мачар је завршио на 21. мјесту, Дино Терзић није успио стићи у циљ. У финиш није ушао ни репрезентативац Србије, Страхиња Станишић.

Код дјевојака, Николина Драгољевић се смјестила на четврто мјесто са заостатком од 4.01 секунде иза побједнице Кристине Салове из Словачке. Поново је млада скијашица завршила испред Невене Игњатовић која је била пета, а управо се репрезентативка Србије смјестила између наше двије скијашице јер је шеста била Маја Тадић. Теодора Филиповић није стартала трку.

Коментари 0
Повезане вијести
Тадић, Мрдић и Лучић прваци у велеслалому на Отвореном првенству Републике Српске Тадић, Мрдић и Лучић прваци у велеслалому на Отвореном првенству Републике Српске
Одличан наступ Mиливоја Мачара на Копаонику Одличан наступ Mиливоја Мачара на Копаонику
Шљивић и Батлерова побједници такмичења у слалому Шљивић и Батлерова побједници такмичења у слалому
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    15h 31m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    13h 0m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    12h 18m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    7h 14m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    3h 26m
    0