Снежан Обрадовић други на зрењанинском полумаратону

03.06.2022. 10:07
0
ИЗВОР: rogatica.ba

Рогатички атлетичар Снежан Обрадовић постигао је изванредан успјех на недавно одржаном „Другом зрењанинском Maxbet маратону“, заузевши 2. мјесто у трци „полумаратон“.

Стазу дужине 21,09 километара Обрадовић је истрчао за 1 сат, 16 минута и 9 секунди, у веома тешкој конкуренцији од преко 1.000 такмичара из цијелог свијета.

Обрадовић је стигао само три и по минуте касније од побједника Велимира Бојовића из Србије. Ово му је трећа трка полумаратонског типа у каријери. До сада је учествовао на београдском и мостарском полумаратону, гдје је постигао значајне резултате. 

Обрадовић наглашава да је изузетно задовољан, будући да су га у протеклом периоду пратиле повреде, те да није могао тренирати у пуном капацитету.

Снежан Обрадовић је почео да се бави атлетиком у основној школи и већ тада освајао је прва мјеста у држави и шире. Титуле првака Републике Српске, Савезне Републике Југославије, а затим и Србије су само дио његових бројних успјеха.

У 2018. и 2019. години Снежан је направио два велика подвига тако што је за четири, односно три дана трчећи дошао од Рогатице до манастира Острог.

Коментари 0
Повезане вијести
У судару код Рогатице повријеђене четири особе У судару код Рогатице повријеђене четири особе
Код лица у Рогатици пронађена различита врста дроге Код лица у Рогатици пронађена различита врста дроге
Шаре по рецепту баке Надежде Рогатичанки Соњи Каришик донијеле побједу Шаре по рецепту баке Надежде Рогатичанки Соњи Каришик донијеле побједу
Најчитаније
 • Пало дрво и усмртило дјевојчицу
  15h 24m
  0
 • У Сокоцу украден аутомобил и новац
  15h 8m
  0
 • Два напада на полицијске службенике у Источном Сарајеву
  14h 28m
  0
 • У ЈЗУ Болници „Србија“ по први пут урађена операција атрезије хоане код дјетета
  14h 4m
  0
 • Паљанин Стефан Малбашић међу најбољим студентима у Србији
  10h 24m
  3