Snežan Obradović drugi na zrenjaninskom polumaratonu

03.06.2022. 10:07
0
IZVOR: rogatica.ba

Rogatički atletičar Snežan Obradović postigao je izvanredan uspjeh na nedavno održanom „Drugom zrenjaninskom Maxbet maratonu“, zauzevši 2. mjesto u trci „polumaraton“.

Stazu dužine 21,09 kilometara Obradović je istrčao za 1 sat, 16 minuta i 9 sekundi, u veoma teškoj konkurenciji od preko 1.000 takmičara iz cijelog svijeta.

Obradović je stigao samo tri i po minute kasnije od pobjednika Velimira Bojovića iz Srbije. Ovo mu je treća trka polumaratonskog tipa u karijeri. Do sada je učestvovao na beogradskom i mostarskom polumaratonu, gdje je postigao značajne rezultate. 

Obradović naglašava da je izuzetno zadovoljan, budući da su ga u proteklom periodu pratile povrede, te da nije mogao trenirati u punom kapacitetu.

Snežan Obradović je počeo da se bavi atletikom u osnovnoj školi i već tada osvajao je prva mjesta u državi i šire. Titule prvaka Republike Srpske, Savezne Republike Jugoslavije, a zatim i Srbije su samo dio njegovih brojnih uspjeha.

U 2018. i 2019. godini Snežan je napravio dva velika podviga tako što je za četiri, odnosno tri dana trčeći došao od Rogatice do manastira Ostrog.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić Pomoć drugima životna misija Rogatičanke Dragane Delić
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu, Rogatici i Foči
Majstor iz Rogatice pravi sve traženiji unikatni namještaj Majstor iz Rogatice pravi sve traženiji unikatni namještaj
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    2h 36m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    15h 13m
    2
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    19h 1m
    0
  • Mlada Trebinjka jedva čeka da se šleperom zaputi na otvoreni put
    18h 45m
    0
  • BiH nedostaje radnika, pogledajte kojih
    18h 7m
    0