Снијег узроковао квар на далеководу Каљина

26.12.2020. 11:02
0
ИЗВОР: СРНА

Мокар снијег узроковао је квар на 10-киловолтном далеководу Каљина на подручју Сокоца и оставио потрошаче без струје, али су радови у току и биће отклоњен до краја дана, рекао је Срни управник Радне јединице Соколац "Електродистрибуције" Пале Срђан Кнежевић.

Квар на далеководу Каљина јутрос је око 4.30 минута оставио без струје потрошаче на 32 трафо-станице, а радници електродистрибутивне Радне јединице Соколац од раних јутарњих часова раде на отклањању прекида.

Кнежевић је навео да је квар лоциран на подручју од мјеста Шахебеговићи према Пустоселу, те да се ситуација побољшава из часа у час.

Према његовим ријечима, до прекида је дошло због мокрог снијега који се задржавао на дрвећу и водовима, с овзиром на то да далековод највећим дијелом пролази кроз шумовите предјеле.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    17h 55m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 50m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    11h 38m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 44m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    21h 12m
    0