Сокочанин преварио штићеника Центра за ментално здравље за 17.000 КМ

25.07.2024. 12:01
0
ИЗВОР: katera.news

Лице са Сокоца чији су иницијали М.Н. ухапшено је због сумње да је за 17.000 КМ преварило штићеника Центра за ментално здравље које се за наведени износ кредитно задужило, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијској станици Соколац је у уторак, 23. јула, пријављено да је штићеник Центра за ментално здравље Соколац В.С. доведено у заблуду да се кредитно задужи у износу од 17.000 КМ, након чега је новац подигло лице М.Н.

Након документовања предмета, Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу превара.

Коментари 0
Повезане вијести
На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бр...
Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога Соколац: У претресу куће и помоћних објеката пронађена дрога
Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО) Мали Зејтинлик - прича о једном рату и животу послије рата (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 12m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 35m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 8m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 5m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 56m
    0