Соколац: МОФТ „Срђан Томић & Владица Бабовић“ помјерен за почетак јула

04.06.2020. 09:33
0
ИЗВОР: Катера

Девети Меморијални омладински фудбалски турнир „Срђан Томић & Владица Бабовић“ у Сокоцу одржаће се, по препоруци Фудбалског савеза Републике Српспе, од 3. до 5. јула на стадиону „Бара“.

Манифестација којом се његује успомена и сјећање на рано преминуле играче Фудбалског клуба „Гласинац“ Срђана Томића (1986-2005), члана младе репрезентације Босне и Херцеговине и Републике Српске и Владицу Бабовића (1977-2017), фудбалске легенде, тренера и голмана првобитно је планирана да се организује у другој половини јуна. Фудбалски савез РС, у чијем се званичном календару такмичења налази МОФТ, предложио је организаторима да се турнир помјери за јул због одлуке Министарства породице, омладине и спорта РС о забрани одржавања спортских такмичења прије 1. јула.

Такмичење на деветом МОФТ-у подијељено је у пет старосних категорија (У7, У9, У10, У12 и У14), а према ријечима организатора до сада је учешће на турниру потврдило седам клубова у 18 селекција. Долазак у Соколац потврдиле су екипе из Србије и Црне Горе.

Заинтересовани клубови за учешће на 9. МОФТ-у пријаву могу извршити на број телефона  066/937-508, путем мејла ofkglasinacsokolac@gmail.com и преко званичног сајта ОФК „Гласинац 2011“ (www.ofkglasinacsokolac.com).

Генерални покровитељ манифестације је општина Соколац, а медијски партнери турнира су портали Соколац – Срце Романије (opstinasokolac.net) и Спорт ДЦ.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
У Сокоцу почео МОФТ “Срђан Томић и Владица Бабовић” У Сокоцу почео МОФТ “Срђан Томић и Владица Бабовић”
Соколац: Сутра почиње МОФТ "Срђан Томић и Владица Бабовић" Соколац: Сутра почиње МОФТ "Срђан Томић и Владица Бабовић"
Соколац: Спортска дворана и стадион „Бара“ од сутра отворени за тренинг Соколац: Спортска дворана и стадион „Бара“ од сутра отворени за тренинг
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    23h 20m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 53m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    23h 30m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 59m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 57m
    0