Соколац: Сутра почиње МОФТ "Срђан Томић и Владица Бабовић"

24.06.2021. 10:46
0
ИЗВОР: СРНА

На Сокоцу ће од сутра до недјеље, 27. јуна, бити одржан Меморијални омладински фудбалски турнир "Срђан Томић и Владица Бабовић", за који је учешће потврдило 29 клубова са 69 селекција и више од 820 дјечака из Републике Српске, Федерације БиХ и Црне Горе, речено је Срни у Организационом одбору.

Такмичење ће бити организовано у пет старосних категорија на стадиону "Бара" на Сокоцу, а свечано отварање заказано је за сутра у 12.00 часова.

Предсједник Организационог одбора деветог турнира Драган Реновица рекао је да се овом манифестацијом његују успомена и сјећање на рано преминуле играче Фудбалског клуба "Гласинац" Срђана Томића /19/, члана младе репрезентације БиХ и Републике Српске, и Владицу Бабовића /40/, фудбалску легенду, тренера, голмана.

Он је истакао да је турнир "Срђан Томић и Владица Бабовић" од 2018. уврштен у званични календар Фудбалског савеза Републике Српске, те да се од 2012. године одржава на Сокоцу, у другој половини јуна.

Коментари 0
Повезане вијести
Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија О...
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    19h 40m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 36m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    18h 40m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    15h 33m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    17h 30m
    0