Соколац: Одборник Стеван Батинић из СДС-а прешао у ДНС

10.06.2020. 14:38
0
ИЗВОР: СРНА

Досадашњи одборник СДС-а у Скупштини општине Соколац Стеван Батинић приступио је данас ДНС-у, саопштено је из ове странке.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић истакао је да ова странке биљежи констанстан раст, како на територији Сарајевско-романијске регије, тако и у цијелој Републици Српској.

- Политику коју води ДНС многи су препознали као исправну, а раст странке је резултат тога. Очекујем, као и досад, пуни тимски рад на даљем очувању и јачању ДНС-а - рекао је Нешић.

Посланик ДНС-а у Народној скупштини Републике Српске Александар Главаш изразио је задовољство због јачања странке новим кадром.

- Посебно сам задовољан што су људи који су годинама дјеловали у другим политичким партијама и притом добро радили свој посао, у нашој политици препознали праве вриједности и придружили се нашем тиму - навео је Главаш.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Соколац Зоран Чоловић рекао је да ДНС на Сокоцу биљежи константан прилив новог чланства и да на локалним изборима очекује одличан резултат. 

Коментари 0
Повезане вијести
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    7h 43m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    8h 58m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    14h 49m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 16m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 8m
    0